Cautare

950 de rezultate pentru "monitorul de vaslui" (3.34 secunde)
Intr-o postare pe pagina sa de facebook, o fotografie in care Christian Ciocan apare alaturi de Ion Iliescu, a strans imediat 100 de like-uri. Comisarul indeamna la respect fata de fostul Presedinte al Romaniei si, in general.
Ne pregatim, din nou, de alegeri. Mergem, maine-poimaine, in Parlamentul European cu o garnitura de 32 de alesi romani, care vor trebui, pentru inca un mandat, in primul rand sa nu uite ca ne reprezinta pe noi, romanii.
Va fi primul /AMPRESS / Editorial de Lucian Avramescu Primul guvern care nu va fura in blanda, mioritica, indelung violata noastra Romanica, este guvernul Ciolos, validat acum cateva minute. Nu pentru ca Ciolos se arata cu o mecla de sfant si ar fi nepotul lui Iisus.
Romulus Georgescu) Social-democratii vor sa castige, prin negocieri, si cat mai multe posturi de presedinti de consilii judetene. Potrivit legii electorale, acestia sunt alesi de consilierii judeteni si nu direct de catre electorat, asa cum s-a intamplat in 2012. PSD ar putea obtine 27 de sefi de consilii judetene.
Alegeri locale partiale in 49 de localitati din 32 de judete, pe 11 iunie 2017. ... In 49 de unitati administrativ-teritoriale din 32 de judete vor avea loc in data de 11 iunie alegeri locale partiale pentru functia de primar, din mai multe motive.
De curind se vorbea despre valoarea creantelor bancare, comerciale si fiscale care a ajuns la 23.337 miliarde de lei.
Saptamina trecute a intrat in vigoare Hotarirea de Guvern 1.901/2004 privind reinfiintarea caselor agronomului.
Programul de Restructurare a Intreprinderilor si Reconversie Profesionala (RICOP), finantat de Uniunea Europeana cu 86 de milioane de euro, a fost finalizat dupa ce ultimele fonduri au fost atrase la sfarsitul lunii trecute.
Romania va propune Uniunii Europene o lista cu 39 de denumiri geografice protejate si recunoscute pentru bauturile spirtoase, potrivit unui ordin al Ministerului Agriculturii. Cele mai multe bauturi sunt incluse la categoria palinca, unde sunt recunoscute 21 de produse.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a solicitat in instanta recuperarea a 13.865 miliarde de lei in primele cinci luni ale acestui an.
Controalele realizate de inspectorii in munca au subtiat bugetele mai multor societati comerciale cu zeci de mii de lei Reprezentantii Inspectoratului Teritoarial de Munca Galati au derulat, in perioada 29 iunie-01 iulie, Campania nationala privind identificarea cazurilor de munca fara forme legale in activitatea desfasurata in domeniul constructiilor.
Dupa ce ani de-a randul am fost obisnuiti doar sa consumam energie si asta ne-a costat scump la buzunare, iata ca, pentru prima data, autoritatile s-au gandit la un program national de eficientizare a consumului de energie.
Societatea de distributie a energiei electrice Electrica Moldova, care a trecut ieri in proprietatea grupului german E.ON, isi va schimba numele in E.ON Moldova, au anuntat reprezentantii diviziei de energie a noului actionar majoritar.
Asociatiile proprietarilor de terenuri agricole si paduri deposedati abuziv de stat solicita Ministerului Agriculturii prelungirea termenului de depunere a cererilor pentru reconstituirea dreptului de proprietate, care expira astazi, cu cel putin sase luni.
Companiile A&G Communication Grup si Telestar Corporation GmbH au renuntat, fiecare, la o parte din resursele solicitate si primite de la Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC), respectiv la cate 400.000 de numere nationale pentru telefonia fixa.
Grupul de firme detinut de omul de afaceri vasluian Adrian Porumboiu va investi in acest an aproximativ 18 milioane de euro pentru constructia unei fabrici de biodiesel.
Aceasta ar fi trebuit sa fie o nota buna data cresterii economice si un plus oferit programului guvernamental pus in practica dupa alegerile de la sfarsitul lui 2004.
Portalul Euractiv comenteaza statisticile biroului statistic al Uniunii Europene, Eurostat, in care Olanda are cel mai mic procent de someri si Polonia cel mai mare.
Profitand de vacanta pe care si-o petrece ca in fiecare vara la Neptun, Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare si vicepresedinte al Senatului, si-a lansat vineri la Constanta cele mai noi trei carti ale sale.
In ultimele luni, la nivel national, numarul somerilor inregistrati la directiile judetene pentru ocuparea fortei de munca a fost in continua scadere.
google-analytics.com